Onderzoek en analyse van
smeeroliën voor gasmotoren

Labo & monitoring

Doorgedreven monitoring en labo-analyse van smeermiddelen zijn essentieel omdat ze de levensduur verbeteren. De O.T.C.A. BV-klanten kunnen de monitoring & analyse volgen via het online platformen Lubetrend en Lubewear.

Lubetrend

Monsterkit en online monitoring platform

De meest efficiënte controletechniek is de analyse van het smeermiddel van een motor. Oil Trade Company Antwerp biedt een op maat gemaakte monsterkit en webbased services (Lubetrend en Lubewear). voor monsteranalyse en monsterinterpretatie. Zo kunt u uw motoren in de gaten houden en  verversingsintervallen in kaart brengen. Dankzij deze service zorgt u ervoor dat schadelijke bijproducten van ontbranding niet leiden tot vroegtijdige slijtage of schade aan de motor.

Controleren

Smeermiddelen gasmotoren

Het is van groot belang dat u de smeermiddelen voor gasmotoren controleert of laat controleren met het oog op  specifieke bedrijfsomstandigheden en de gebruikte gasbrandstof. Dankzij de monitoringservice van O.T.C.A. BV kunt u de resultaten van olieanalyses snel interpreteren en de aanbevelingen ter harte nemen.

O.T.C.A. BV

Monsterflesjes en testkit

Het pakket voor de O.T.C.A. monsteranalyse bestaat uit:

  • 10 monsterflesjes met labels voor elke afzonderlijk geteste uitrusting.
  • Rapportage in pdf-formaat

Monsteranalyse service

Om de monsternames hoeft u zich niet te bekommeren, de O.T.C.A.-smeermiddelenadviseur komt regelmatig langs om de monsters te nemen. U wordt ook persoonlijk geïnformeerd en geadviseerd over de resultaten van de monitoring.

Experten

In smeeroliën

Ons team van experts heeft een uitgebreide kennis van smeermiddelen en de toepassing ervan, zodat we steeds de perfecte smeerolie voor uw behoeften kunnen aanbevelen.

Onze kennis is gebaseerd op jarenlange expertise in de oliebranche die is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande gasmotor OEM´s en onderhoudsmonteurs.
O.T.C.A. BV is altijd beschikbaar voor raad en daad en staat klaar voor deskundige technische ondersteuning waar nodig.

Bert Hermans
Bestuurder & Technical Sales O.T.C.A. BV
bert@otca-oils.com
Tel. : 0032 (0) 471.57.01.94

Cathy Hersleven
Administratie O.T.C.A. BV
info@otca-oils.com
Tel. : 0032 (0) 3 440.05.27

Aled Edwards
Power Generation Manager EXOL Lubricants
aled.edwards@exol-lubricants.com

Simon Matthews
Product Development Manager EXOL Lubricants
simon.matthews@exol-lubricants.com