Lubricant specialist

Over ons

Oil Trading Company Antwerp (O.T.C.A. BV) is een recente speler op de smeeroliemarkt met meer dan 25 jaar ervaring en expertise. Vanuit Antwerpen spelen we snel in op vragen uit diverse branches. Onze troeven: persoonlijke service, topproducten, uitgebreide opslag en snelle leveringen.

Advies en expertise in smeermiddelen en (gas)motoroliën

Met een uitgebreide kennis over oliën en smeermiddelen weet zaakvoerder Bert Hermans precies welke middelen nodig zijn voor uw voertuig of machine. Een strikte labo-opvolging behoedt u voor  grote kosten: O.T.C.A. BV kijkt preventief, op basis van uw oliemonster, naar de toestand van uw motor of machine en maakt prognoses. Door dagelijks contact met de klanten en de constructeurs van (gas)motoren speelt O.T.C.A. BV kort op de bal.

De juiste olie

voor uw machine of voertuig

Na analyse van de behoefte zorgt Oil Trading Company Antwerp voor de juiste smeermiddelen. We werken hiervoor nauw samen met de technische diensten van bekende merken zoals:

  • Eni : een merk van wereldformaat met een compleet gamma OEM-goedgekeurde kwaliteitssmeermiddelen en antivriesmiddelen voor garages, transportsector, landbouw en industrie.
  • Morris Lubricants: hoogwaardige technische smeermiddelen: al 140 jaar innovatief in onder meer smeeroliën voor gasmotoren.
  • GEO: complete range van goedgekeurde ´low-ash´ gasmotoroliën voor toepassingen in aardgas, biogas, syngas en stortgas. De lage-as formulatie zorgt ervoor dat het roet beperkt blijft in de olie, waardoor de olie gradueel en lange tijd op een hoog kwaliteitsniveau blijft.
  • Exol Lubricants: breed assortiment van smeermiddelen en aanverwante producten voor de industrie-, agri-, transport- en autosector.  
  • Hermax Lubricants: betaalbare kwaliteitssmeermiddelen en antivriesmiddelen, verkrijgbaar in kleine verpakkingen, vaten en bulk. Ze voldoen aan alle specificaties met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Olie

Monitoren, analyseren en vervangen

Op tijd de olie vervangen is een must. Doorgedreven monitoring en labo-analyses via het online Lubetrend platform van O.T.C.A. BV zijn essentieel en optimaliseren de levensduur van het smeermiddel.. Zaakvoerder Bert gaat regelmatig bij de klanten langs om oliemonsters te nemen. De olie wordt gecontroleerd op tal van parameters zoals zwavel, zuurtegraad en slijtagemetalen.

private label

O.T.C.A. BV

O.T.C.A. BV is gespecialiseerd in het afvullen van olieproducten en beschikt daarvoor over een afzonderlijke afvullijn. Het afvullen gebeurt zowel in stukgoed (1L, 5L, 20L, 60L, 208L, IBC’s , ….) als in bulk. Indien gewenst worden de verpakkingen gebrand volgens de huisstijl van merk of organisatie. Snelle levering is ons handelsmerk.

Meer weten over O.T.C.A. BV?

Advies nodig over uw smeermiddelen, (gas)motoroliën of koelvloeistoffen? Stel uw vraag via het formulier en we komen graag langs!

Stel hier uw vraag