Smeeroliën en antivriesmiddelen worden snel geleverd

Tanktransport Thys te Merksem

“Smeermiddelen van topkwaliteit, korte levertijden en gepast advies, we hebben een onberispelijke samenwerking met O.T.C.A. BV,” zegt hoofd onderhoud Erik Van Raemdonck van Tanktransport Thys. Tanktransport Thys verzorgt het transport van vloeibaar bulk, vooral om voedingsbedrijven te bevoorraden. Hiervoor beschikt het transportbedrijf over een 65-tal vrachtwagens (grotendeels Volvo EURO-6 en Scania) en een 100-tal bulkciternes/opliggers.

Eisen van de constructeur steeds strenger

“De juiste olie gebruiken is voor ons belangrijk omdat de eisen van de constructeur in verband met voorgeschreven smeermiddelen, uitstootnormen, enzovoort steeds strenger worden. We doen het grootste deel van het onderhoud in onze eigen werkplaats.”

Advies en expertise motoroliën en antivriesmiddelen

“We laten ons al geruime tijd adviseren door O.T.C.A. BV. Via O.T.C.A. BV gebruiken we de nodige motoroliën, transmissie-oliën en smeervetten, zowel verpakt als in bulk. Ook voor de antivriesmiddelen doen we een beroep op O.T.C.A. BV.”

O.T.C.A. BV labo-service Antwerpen

“Voor de opvolging van de afgewerkte oliën gebruiken we O.T.C.A. BV’s laboservice. Zo blijven we op de hoogte van de toestand van onze motoren en kunnen we tijdig ingrijpen indien nodig.”